Värmepumpar

Smart uppvärmning med minimal driftskostnad

Med dagens nya effektiva styrbara smarta bergvärmepumpar och förnybar energi kan du skapa det perfekta inomhusklimatet samtidigt som du minskar ditt CO2-utsläpp, men framför allt kommer vi kunna erbjuda en lösning som minskar dina uppvärmningskostnader.

Med dagens tekniska lösningar inom solceller, batterilager, stödtjänster till svenska kraftnät, laddning och värmepumpar kan du både spara och tjäna pengar. Oavsett hur framtiden ter sig kommer vi gå över till smarta energilösningar som sänker elförbrukningen och som minskar elkostnaden, oavsett om du är villaägare eller har en större kommersiell fastighet.

Bergvärmepump

Värmepump och förnybar energi

En värmepump tar vara på energin i ett system i naturen, luft, jord, eller berg. Och omvandlar det till energi ett annat system i din fastighet på ett väldigt effektivt sätt. Den fungerar på ett liknande sätt som ett kylskåp, men i stället för att avlägsna värme från utrymmet, tar den värme från en källa utomhus och överför den inomhus för uppvärmning.

Värme som värmepumpen utnyttjar är förnybara eftersom de utnyttjar energikällor som luft, mark eller vatten som regleras av naturen. Energikällan finns i vår omgivning och då är en värmepump ett väldigt energi- och kostnadseffektivt sätt att generera värme.

Verkningsgrad och smart styrning

Värmepumparnas verkningsgrad i prestanda, effektivitet och smart styrning har utvecklats betydligt på senare tid. Det finns starka förutsättningar för energibesparingar genom att byta till moderna värmepumpar.

Förbättrad verkningsgrad och prestanda resulterar naturligt i energieffektivitet, men de senaste modellerna har också andra fördelar: de är tystare, kan producera varmare varmvatten och de smarta uppkopplingsmöjligheterna gör att de kan anpassa sig efter dina värmebehov, väderprognoser och elpriser. Enkelt, smart, miljövänligt och kostnadseffektivt.

Luft / vattenvärmepump

Utvinna värme

En luft/vattenvärmepump eller uteluftsvärmepump är en effektiv lösning för att utvinna värme från uteluften och överföra den till uppvärmningssystem inomhus. Genom ett fläktaggregat omvandlas utomhusvärmen till energi för golvvärme, element och varmvatten. Denna teknik kräver inte stora markområden eller bergsgrunder under byggnaden, vilket gör den till en praktisk alternativ för många fastigheter.

Energieffektivt

Vår moderna och energieffektiva design når nästan samma nivå av energibesparingar som bergvärmesystem, samtidigt som investeringskostnaden är betydligt lägre. Denna värmepumpteknik är inte bara kostnadseffektiv utan även miljövänlig, vilket minskar koldioxidutsläppen och främjar hållbara uppvärmningslösningar. Dess flexibilitet och höga prestanda gör den till ett attraktivt val för bostäder och företag som söker en pålitlig och kostnadseffektiv värmelösning utan att behöva göra stora markmässiga förändringar.

Offgrid, Ö-drift

Upplev friheten och självförsörjningen med Offgrid-livsstilen, lev oberoende av det offentliga elnätet och minska din miljöpåverkan med hållbara energilösningar

Solceller och Energilagring

Kraftfulla lagringsbatterier för energilagring.

Nyckelfärdiga solcellsanläggningar

Laddstationer

De senaste laddstationerna för el- och hybridbilar.

Värmepumpar

Effektiva bergvärmepumpar och luft/vattenvärmepumpar med hög prestanda.

Offertförfrågan

Vad är du intresserad av att veta mer om?
Hur snabbt vill du komma igång?

Vänligen fyll i formuläret nedan, så återkommer vi så snart vi kan.

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Intresserad av:

Vänligen fyll i formuläret nedan, så återkommer vi så snart vi kan.

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.

Tack för din förfrågan!

  1. Vi ser fram emot att kontakta dig inom kort.

Ansökan
Arbetsledande Elektriker

CV
Personligt brev

Öppen ansökan

CV
Personligt brev

Boka Service/Offertförfrågan

Vad kan vi hjälpa dig med?